12 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση του Συντονισμού για έναν οριζόντιο διακλαδικό συντονισμό

Σύσκεψη ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ στο Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (Πατησίων) στις 11.00 π.μ.

για έναν οριζόντιο διακλαδικό συντονισμό.

Με απίστευτη αγριότητα η κυβέρνηση των δανειστών, της τρόικας, του κεφαλαίου συνεχίζει το βάρβαρο και προσχεδιασμένο έργο της κοινωνικής καταστροφής.

Ξεζουμίζουν αδίστακτα εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους, μόνο και μόνο για να αποπληρώσουν τις τράπεζες και τους δανειστές.

Η άνευ προηγουμένου φοροεπιδρομή δεν έχει τέλος, ενώ μειώνουν ακόμα περισσότερο τη φορολογία των επιχειρήσεων.

Η αισχρή εφεύρεση της «εργασιακής εφεδρείας-απόλυσης» θα προσθέσει στην τεράστια ανεργία τους χιλιάδες απολυμένους του δημοσίου και θα την εκτινάξει σε ασύλληπτα ύψη, το μισθολόγιο-φτωχολόγιο είναι εργαλείο μείωσης μισθών, διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και πειθάρχησης των εργαζομένων.

Αδίστακτα καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και επιβάλουν εργασιακή ζούγκλα με αποχαλίνωση της εργοδοτικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας, με όργιο απολύσεων, ανεξέλεγκτη μείωση και μη καταβολή μισθών, κυριαρχία της μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης, έκρηξη της ανεργίας.

Διαλύουν και τα τελευταία απομεινάρια δημόσιας υγείας, παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, με την επίσπευση της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού σφαγιάζουν κι άλλο τις δημόσιες δαπάνες, εξολοθρεύουν τον δημόσιο τομέα και ΔΕΚΟ, φέρνουν νέα φορομπηξία.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Θα Υπερασπιστούμε τις ζωές μας, την εργασία μας, τη δημόσια περιουσία, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά

Οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες, αποφάσισαν πανεργατική απεργία ένα μήνα μετά την εξαγγελία των μέτρων, «κλείνοντας το μάτι» στην πολιτική της λεηλασίας, την ώρα που πολλοί κλάδοι προχωράνε σε αγώνες διάρκειας και τα υπουργεία καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας οργανώνουμε την ενότητα και τους αγώνες μας από τα κάτω. Με μαζικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, να συντονιστούμε όλα τα αγωνιστικά σωματεία και ομοσπονδίες, οι κλαδικοί συντονισμοί, οι φοιτητικές και μαθητικές κινητοποιήσεις, οι επιτροπές ανέργων, οι συνελεύσεις γειτονιών, τα κινήματα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι νέοι, που παλεύουν για την ανατροπή της επίθεσης, σε έναν οριζόντιο διακλαδικό συντονισμό απέναντι στον κοινό εχθρό.

Γι αυτό καλούμε όλους την Κυριακή 16 Οκτώβρη στο Πολυτεχνείο, στις 11.00 π.μ.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ - ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΕΕ-ΔΝΤ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κανένα, ζούμε μόνο από τη δουλειά μας.

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, τις δημόσιες επιχειρήσεις, τον δημόσιο πλούτο.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, τα χαράτσια, τα χρέη και την κρίση τους.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απεργία 20 Μάη 2010