5 Δεκεμβρίου 2010

Άμεσο Πρόγραμμα Δράσης του Συντονισμού

Σε μαζική σύσκεψη-συνέλευση πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Δεκέμβρη στο ΕΜ Πολυτεχνείο, μετά από κάλεσμα 27 σωματείων, αποφασίστηκαν μια σειρά αγωνιστικές πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις.

Σε σχέση με το πρόγραμμα δράσης του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα Αττικής, για τις επόμενες μέρες καλούμε:

-Σε μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων και των σωματείων στην διαδήλωση για τα 2 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την Δευτέρα 6 Δεκέμβρη, στις 4.00 μ.μ. στα Προπύλαια, μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους και τις γενικές συνελεύσεις τους.

-Την Τρίτη 7 Δεκέμβρη, ημέρα άφιξης του διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομ. Στρος-Καν, συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 5.00 μ.μ. και πορεία στη Βουλή, όπου την ίδια ώρα θα κάνει ομιλία ο πρόεδρος του ΔΝΤ.

- Την Κυριακή 12 Δεκέμβρη, ημέρα που η κυβέρνηση και οι μεγαλέμποροι παράνομα αποφάσισαν να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και 2η Κυριακή, ημέρα που οι εργαζόμενοι του εμπορίου, τα σωματεία και οι Ομοσπονδίες τους κήρυξαν απεργία, συγκέντρωση στις 9.00 π.μ. στο Σύνταγμα (γωνία Καραγεώργη Σερβίας), για να στηρίξουμε τα σωματεία στις διαμαρτυρίες και την απεργία τους.

- Την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη, συμμετέχουμε μαζικά στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία, και καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους στο Μουσείο-Πολυτεχνείο στις 10.30 π.μ. και σε μαζικό μπλοκ των πρωτοβάθμιων σωματείων με περιεχόμενο που συζητήσαμε στη συνέλευση και με ανακοίνωση θα δώσουμε άμεσα στη δημοσιότητα.

Αθήνα, 5 Δεκέμβρη 2010

Άμεσα θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από την Παναττική Σύσκεψη-Συνέλευση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων σε σχέση με τη συζήτηση, τα αιτήματα και τις πρωτοβουλίες του Συντονισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απεργία 20 Μάη 2010