7 Νοεμβρίου 2013

Όλοι στην ΕΡΤ. Η τρομοκρταία δεν θα περάσει!

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου καταγγέλλει την άθλια συγκυβέρνηση που διέταξε την εισβολή των ΜΑΤ, μέσα στη νύχτα, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, τις προσαγωγές εργαζομένων και τη χρήση χημικών τόσο εναντίον των εργαζομένων όσο και των εκατοντάδων αλληλέγγυων που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν και να περιφρουρήσουν τη δημόσια περιουσία.

Με χουντικό τρόπο έριξε για δεύτερη φορά μαύρο στην ελεύθερη ενημέρωση, έκανε να σιγήσει η φωνή των εργαζομένων της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης που εδώ και 150 μέρες αντιστέκονται, δείχνοντας έμπρακτα τον άλλο δρόμο του αγώνα, της αντίστασης και της αξιοπρέπειας. Η επέμβαση των ΜΑΤ, που γίνεται μόλις μια μέρα μετά  την ψήφιση-δώρο στους καναλάρχες της διάταξης που χαρίζει άδειες ψηφιακής εκπομπής, καθώς και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου ότι η επέμβαση έγινε για «την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας» δείχνουν πως ο αυταρχισμός και η ωμή καταστολή είναι το τελευταίο όπλο που έμεινε στην κυβέρνηση για την εφαρμογή της ληστρική και βάρβαρης πολιτικής της ενάντια στους εργαζομένους!  Είναι η γνωστή συνταγή για όσους αγωνίζονται από τους απεργούς των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων ως τους κατοίκους των Σκουριών.
Μας θέλουν φοβισμένους, διασπασμένους, ανήμπορους, με κατεβασμένα κεφάλια να παρακολουθούμε από την τηλεόρασή τους το τσάκισμα της ζωή και των δικαιωμάτων μας.
Δεν θα το επιτρέψουμε! Στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους εργαζομένους της ΕΡΤ. Καλούμε όλα τα σωματεία να εκφράσουν αποφασιστικά τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στον κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, τις απολύσεις-διαθεσιμότητες, την άθλια πολιτική κυβέρνηση –ΕΕ-ΔΝΤ.
  • Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  • ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  • Όλοι στη συγκέντρωση που έχουν εξαγγέλει οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις 4 μμ στην πλ. Αγ. Παρασκευής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απεργία 20 Μάη 2010